WordPress-onderhoud is essentieel

Het grote voordeel van een WordPress-website is dat de software ‘open source’ is. Een wereldwijde community van enthousiaste programmeurs werkt er dagelijks aan om alle code veilig en up-to-date te houden. Er komen dan ook zeer regelmatig updates uit voor WordPress en alle plug-ins die daarbij horen. Daarom is het belangrijk dat je jouw WordPress-site goed onderhoudt. Je wilt immers een snelle website zonder beveiligingsrisico’s.

Zorg dat je hackers voor bent

Veel updates die gedaan worden aan de website software hebben te maken met veiligheid. Daarbij worden opgespoorde kwetsbaarheden gerepareerd, om ervoor te zorgen dat cybercriminelen er geen misbruik van kunnen maken. Laat je de updates versloffen of weet je niet goed wat je doet, dan is de kans groot dat hackers de kwetsbaarheid in je site vinden en dat je er last van gaat krijgen. Wekelijks onderhoud en controle is daarom van groot belang.

Een abonnement voor je WordPress-onderhoud

Je kunt natuurlijk zelf het WordPress-onderhoud uitvoeren, maar je kunt ook bij Mantella een onderhoudsabonnement afnemen. Voor een vast bedrag per maand nemen wij je al het werk en alle zorgen uit handen. Daarbij verzorgen we het volgende onderhoud:

  • Het updaten van de zogenaamde ‘core’, de hoofdsoftware van WordPress.
  • Het updaten van de plug-ins die je gebruikt op je site, zoals voor formulieren, SEO en koppelingen met bijvoorbeeld social media.
  • Het maken van een back-up van je site, die we op een andere locatie bewaren dan je eigen server, zodat hij veilig staat. Wanneer het nodig is, zetten we die met één druk op de knop terug.
  • Het optimaliseren van je bestanden en code voor het versnellen van jouw website.

Vertrouw op onze professionals

Door ons je onderhoud te laten verzorgen, loop je nooit meer achter de feiten aan. In plaats daarvan heb je continu de nieuwste software en plug-ins draaien. Bovendien ben je verzekerd van een goede back-up, voor het geval dat het nodig is. Allemaal uitgevoerd door professionals die elke dag met WordPress werken. We hebben tientallen sites onder ons beheer, dus we weten precies hoe we WordPress-onderhoud het beste kunnen uitvoeren.

Interesse in WordPress-onderhoud?

Neem contact met ons op voor meer informatie.