Een WordPress-website op maat is ideaal

Wil je een website die exact voldoet aan jouw wensen en waarbij het gebruiksgemak van je bezoekers en jou als beheerder voorop staat? Dan is een WordPress-website op maat precies wat je nodig hebt. We leggen je graag uit hoe we dat doen.

De voordelen van bouwen vanaf nul

Bij Mantella vertrouwen we op de ‘core’ van WordPress, maar bouwen we het thema volledig op maat. Elke nieuwe website bouwen we vanaf nul, dus zonder standaard onderdelen. Dat zorgt voor een aantal duidelijke voordelen:

 1. Snelheid
  Doordat wij de code heel ‘clean’ schrijven, wordt er niet allerlei onnodige code ingeladen. Hierdoor zijn onze websites heel snel, in tegenstelling tot standaard thema’s waar je duizenden dingen mee kunt, maar waarvan je er maar een handvol gebruikt.
 2. Efficiëntie
  Je krijgt alleen wat je nodig hebt als je voor een WordPress-website op maat kiest. Dat zorgt niet alleen voor de al eerder genoemde snelheid, maar ook voor overzicht en efficiëntie. Alles wat we programmeren, past volledig binnen je design. Er zit niets te veel in.
 3. Veiligheid
  We zorgen er ook voor dat je niet eerst 20 plug-ins hoeft te installeren om je einddoel te behalen. In plaats daarvan bouwen we alles op maat in de code van je website. Daardoor is je site ook veel veiliger, want je bent niet afhankelijk van plug-ins van derden. Updatebeheer is om deze reden ook veel eenvoudiger.
 4. Optimale afstemming
  Omdat we precies weten welke doelen je wilt bereiken met je WordPress-website, kunnen we alles exact op elkaar afstemmen. Zo werkt het altijd en voorkomen we codeconflicten. We weten ook precies welke WordPress-functies binnenkort uit de core gaan, zodat we daar al vroegtijdig geen gebruik meer van maken.
 5. Alles kan
  Het maakt niet uit wat je met je website wilt: wij kunnen het bouwen. Volledig op maat en precies zo gemaakt dat jij er perfect mee overweg kan. Gebruiksvriendelijkheid staat altijd voorop.

Alle code wordt door senior programmeurs geschreven

Je wilt erop kunnen vertrouwen dat je WordPress-website op maat wordt gemaakt door programmeurs die verstand van zaken hebben. Daarom werken er bij Mantella alleen seniors aan je maatwerk website. Een geruststellende gedachte!

Interesse in een WordPress-website op maat?

Neem contact met ons op voor meer informatie over jouw ideale site.